X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
USD

KobiWeb Netgsm Bayiliği

AnasayfaHaberiniz Olsun.KobiWeb Netgsm Bayiliği

KobiWeb olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmetler sunmak için ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.

Neden Netgsm? 

Sektöründe öncü olan;

Netgsm; kurumsal iletişim ihtiyaçlarınıza, gelişen IP teknolojisiyle iletişim kanallarını tümleşik hale getirerek ekonomik çözümler üreten yeni nesil telekom operatörüdür.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan operatör lisansları alarak telekomünikasyon sektöründe tüm hizmetleri tek panelde birleştirerek abonelerine hizmet veren Netgsm, sektörde öncülük etmeyi sürdürmektedir.

Uçtan uca güvenliyiz

Düzenli olarak penetrasyon/sızma testlerini yaptırmakta ve teknik ekibimiz sürekli takip etmektedir.

Kendimiz yapıyoruz

Kullandığımız tüm yazılımlar mühendis ekibimiz tarafından geliştirilmektedir.

Tecrübeliyiz

Telekomünikasyon sektöründe 21+ yıl tecrübeye sahibiz. Üç büyük operatör ve iştirakleri dışında en fazla aboneye sahip operatörüz.

Güçlü ekibe sahibiz

Alanında uzman 45+ çağrı merkezi müşteri temsilcisi ve 45+ mühendisten oluşan teknik ekibimiz bulunmaktadır.

Özel çözümler üretiyoruz

Farklı bir firmanın hizmeti ya da yazılımı kullanılmamaktadır. Bundan dolayı abonelerimize özel çözümler üretebilmekteyiz.

BTK'dan lisanslıyız

BTK tarafından sabit telefon hizmeti, sanal mobil şebeke hizmeti, internet servis sağlayıcılığı ve altyapı işletmeciliği lisanslarına sahibiz.

Kesintisiz destek veriyoruz

Çoğu operatör mesai saatleri dışında destek hizmeti vermemektedir. Netgsm mesai saatleri dışında da hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca VIP müşteri temsilcisi atanmaktadır.

Şeffafız

Abonelerimize taahhüt ettiğimiz teklifimize uygun faturalandırma yapılmaktadır. Fiyat politikamız şeffaftır. Ay sonunda farklı bir ücretlendirme ile kesinlikle karşılaşmazsınız.

Doğrudan bağlıyız

Operatörlere doğrudan/aracısız SES ve SMS ara bağlantımız bulunmaktadır. Tüm numara hizmetlerini ve 81 ilden numara tahsisini yapmaktayız.

Süreçleri takip ediyoruz

5809 sayılı kanuna ve BTK’nın hazırlamış olduğu mevzuatı sürekli takip etmekte ve gerekli görülen durumlarda abonelerimize anında bilgilendirme yapmaktayız.

Yedekliyiz

Kendimize ait bağımsız Tier III seviyesinde 2 adet veri merkezi (data center) ve Türkiye’nin farklı lokasyonlarında 6 farklı veri merkezinde hizmet vermekteyiz.

Gizliliğe önem veriyoruz

KVKK uyum sürecini tamamlamış ve sürekli danışman firmalardan destek almaktayız.

Sms paketlerimizi incelemek için tıklayınız.


Top